ro-zen studio0168
Category: Artists, DJ's, News

RO-ZEN

 

DJ RO & Mc ZEN Electronic Music+Live vocals. A new music sensation for clubs, festivals & more. These 2 Sisters are ready to set your place on Fire!

 

De twee zusjes Renee & Robin hebben de droom, of beter gezegd; ‘het doel’ om in de line up te komen tussen de “grote jongens”. De liefde voor muziek ontstond al vroeg bij beiden, Robin was zeven en Renee was twaalf toen zij voor het eerst een groot podium deelden. Door de jaren heen hebben de zusjes beide voor een ander pad gekozen, zo heeft Renee dansacademie gedaan en is daarna vrijwel direct begonnen met werken als zangeres. Robin focuste in de tussentijd op haar muzikale opleiding waar zang de prioriteit deelde samen met piano spel en muziek theorie. Rond 2014 begon Renee steeds meer samen te werken met DJ’s in de functie van MC/vocalist. Robin begon in 2015 met draaien, en na een paar try out’s was een goud duo geboren; “RO-ZEN”.
Door de krachten van DJ en MC/vocalist te bundelen zetten de zusjes een unieke set neer waarbij de lekkerste beats voorbij komen in combinatie met live vocals.

Naast het performen hebben de meiden ook een eigen studio gerealiseerd waarin zij hard werken aan eigen materiaal, ook hierbij is de combinatie weer heel gunstig, waar Robin hele tracks in elkaar zet, zingt Renee de melodie lijnen in, teksten en ideeën voor de vorm van een track; alles gaat in goed overleg.

Vanaf het moment dat “RO-ZEN” een feit was hebben de zusjes al heel wat mensen in zowel binnen- als buitenland overtuigd van hun kunnen, en dit is pas het begin….
Het blonde duo staat klaar om Nederland en rest van de wereld te veroveren.

Geniet van de positieve vibe, laat de muziek je meesleuren en houd “RO-ZEN” in de gaten, because they are here to stay!